Organisaatiokaavio

ORGANISAATIOKAAVIO

JYP Junioreiden yhdistystoiminnan rakenne on esitelty yllä olevan organisaatiokaavion avulla. Lisätietoja yhdistyksen käytännön toiminnasta antaa seuran toiminnanjohtaja Arto Sirviö.

Seuran hallituksen jäsenet valitaan vuosikokouksessa. Kaudella 2016-2017 hallitus koostui kahdeksasta jäsenestä, puheenjohtajana toimi Mika Suoja. Varapuheenjohtajana toimi Miska Kangasniemi ja jäseninä olivat Harri Luhanko, Petri Puikkonen, Anne Häyrinen, Mikko Pakarinen, Niko Toivanen ja Kimmo Salminen.


Toimenkuvat:

Toiminnanjohtaja ARTO SIRVIÖn tehtäviä ovat JYP Juniorit ry:n toiminnan koordinointi, johtaminen, organisointi ja kehittäminen. Hän toimii seuran valmennus- ja junioripäällikön esimiehenä. Toiminnanjohtaja raportoi seuran hallitukselle ja esimiehelleen toiminnanjohtajan toimeen liittyvistä tehtävistä sekä strategian tavoitteiden toteutumisesta. Toiminnanjohtaja vastaa varainhankinnan suunnittelusta ja toteuttamisesta, tiedotus- ja julkaisutoiminnasta sekä hänen tehtävänään on laatia toimintasuunnitelma ja talousarvioehdotus omalta alueeltaan. Toiminnanjohtaja vastaa toimihenkilöiden valintojen tekemisessä, järjestää ja kehittää sisäistä koulutustoimintaa yhdessä Valmennuspäällikön ja Junioripäällikön kanssa. Toiminnanjohtaja pitää yhteyttä eri tahoihin, niin järjestön sisäisiin kuin ulkopuolisiin; hallitukseen, työntekijöihin, asiakkaisiin eli pelaajiin ja heidän vanhempiinsa, yhteistyökumppaneihin, jääkiekkoliittoon, viranomaisiin ja muihin joiden kanssa, jotka kuuluvat toimintaympäristöön.


Valmennuspäällikkö MIKKO PALSOLAn tehtävänä on koko seuran urheilutoiminnan linjaus, pelaajapolun toteutuminen ja kehittäminen seurassa ja yhteistyöseuroissa sekä hoitaa seuran toimiston rutiineita yhdessä toiminnanjohtajan, juniorivalmennuspäällikön sekä taitovalmentajan kanssa. Hän vastaa luistelukoulusta B-junioreihin saakka sekä toimii koulujäiden ja vastuuvalmentajakerhon vetäjänä. Valmennuspäällikön lähin esimies on seuran toiminnanjohtaja ja valmennuspäällikkö toimiikin seuran taitovalmentajan esimiehenä. Valmennuspäällikkö raportoi seuran hallitukselle ja esimiehelleen tehtävistään. Valmennuspäällikkö kehittää pelaajatoimintaa sekä valmennustoimintaa yhteistyössä JYP Jyväskylä Oy:n kanssa. Hän vastaa ohjaajien ja valmentajien rekrytoinnista sekä sisäisestä ja ulkoisesta koulutuksesta, ikäkausijoukkueiden harjoitusvuorojen jakamisesta joukkueille ja harjoitusryhmille sekä valmennusmateriaalin tuottamisesta seuralle. Valmennuspäällikkö toimeenpanee liiton koulutus- ja valmennusjärjestelmiä, toimii palauteenantajana valmentajille niin palavereissa, harjoituksissa, kuin otteluissakin sekä toimii urheilutoiminnan yhteyshenkilönä liiton toimistoon ja alueen toimihenkilöihin päin. Valmennuspäällikkö osallistuu SJL:n keskustoimiston, liiton alueiden sekä muiden koulutusorganisaatioiden koulutuksiin ja muihin valmennuspäällikön toimeen liittyviin tapahtumiin.


Valmennuspäällikkö MIKKO VIITANEN, "VEKE" tehtävänä on vastata sekä kehittää harrastekiekon, F-junioreiden ja nuorempien kortteli- ja kiekkokoulutoiminnan sekä tyttökiekon jääurheilun ja hallinnollisia tehtäviä. Lisäksi hän laatii toimintasuunnitelmat ja budjetit harrastekiekolle, korttelikiekolle, kiekkokoululaisille, tyttökiekolle sekä kiekkoleireille. Hänen lähin esimiehensä on seuran toiminnanjohtaja ja hän raportoi harrastekiekon, korttelikiekon, kiekkokoulun sekä tyttökiekon kuulumisista ja taloustilanteesta esimiehelleen ja seuran hallitukselle. Juniorivalmennuspäällikkö seuraa toiminnan sisältöä, ohjaa, kouluttaa ja rekrytoi yllä mainittujen joukkueiden toimijoita yhdessä toisen valmennuspäällikön ja taitovalmentajan kanssa. Hän kartoittaa ja kehittää seuran ja koulujen välisiä yhteistyömahdollisuuksia.


Taitovalmentaja ANTTI JÄMSEN kehittää ja seuraa lasten jääkiekon valmennuksen laatua ja pelaajapolkua erityisesti E- ja D-junioreissa, jonka lisäksi hän toimii yhteistyössä seuran valmennuspäälliköiden ja Jääkiekkoliiton aluevalmentajan kanssa. Seuran valmennuspäällikkö Mikko Palsola toimii taitovalmentajan lähimpänä esimiehenä. Työpanos jakautuu niin, että 60% JYP Junioreille ja 40% yhteistyöseuroille. Taitovalmentaja raportoi toiminnastaan JYP Junioreiden hallitukselle ja jääkiekkoliitolle. Taitovalmentajan tehtävä on tukea osaamisellaan OTO-valmentajia ja kommunikoida pelaajien sekä heidän vanhempiensa kanssa. Hän järjestää E- ja D- ikäluokkien valmentajille, sekä vanhemmille taitovalmentajan toimenkuvaan liittyvää koulutusta.

Jääkiekkolehtori MIKA LIEVONEN

Jääkiekkolehtorin tehtävä on huolehtia siitä, että Jyvässeudun jääkiekkoilijat pystyvät parhaalla mahdollisella tavalla yhdistämään koulunkäynnin ja tavoitteellisen urheilun. Jääkiekkolehtori on jatkuvassa keskusteluyhteydessä alueen kouluihin niin korkea-asteella, -toisella asteella kuin perusasteellakin. Yhteistyössä koulujen rehtoreiden, opettajien ja OPOjen kanssa pyritään pitämään huoli siitä, että jokaiselle kiekkoilijalle löytyy sellainen opintopolku, että jokainen Jyväskylän kiekkoilija pystyy suorittamaan urheilun ohessa maaliin vähintään toisen asteen tutkinnon (=lukio / ammattiopisto)

Jääkiekkolehtori vastaa toisen asteen aamu-/akatemiaharjoittelusta ja on osallisena yläkoulujen aamuharjoittelussa yhdessä valmennuspäälliköiden kanssa. Iso tavoite on jatkuvasti mahdollistaa ja kehittää jääkiekkoilijoiden yksilöllisiä harjoittelumahdollisuuksia Jyväskylässä yhteistyössä Jyväskylän urheiluakatemian, sen sidosryhmien (mm. KiHu, Jyväskylän yliopisto) ja seurojen kanssa.

Myyntisihteeri HEIDI JOUTSEN
Varustepäällikkö KARI JÄÄSKELÄINEN   
Lisää uutisia
JYP Juniorit
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat