Organisaatiokaavio

ORGANISAATIOKAAVIO

JYP Junioreiden yhdistystoiminnan rakenne on esitelty yllä olevan organisaatiokaavion avulla. Lisätietoja yhdistyksen käytännön toiminnasta antaa seuran toiminnanjohtaja Arto Sirviö.


Toimenkuvat:

Toiminnanjohtaja ARTO SIRVIÖ

Toiminnanjohtajan tehtävä on JYP Juniorit ry:n toiminnan koordinointi, johtaminen, organisointi ja kehittäminen. Hän toimii seuran Valmennus- ja Junioripäällikön esimiehenä. Toiminnanjohtaja raportoi seuran hallitukselle ja esimiehelleen toiminnanjohtajan toimeen liittyvistä tehtävistä sekä strategian tavoitteiden toteutumisesta. Toiminnanjohtaja vastaa varainhankinnan suunnittelusta ja toteuttamisesta, tiedotus- ja julkaisutoiminnasta sekä hänen tehtävänään on laatia toimintasuunnitelma ja talousarvioehdotus omalta alueeltaan. Toiminnanjohtaja vastaa toimihenkilöiden valintojen tekemisessä, järjestää ja kehittää sisäistä koulutustoimintaa yhdessä Valmennuspäällikön ja Junioripäällikön kanssa. Toimnnanjohtaja pitää yhteyttä eri tahoihin, niin järjestön sisäisiin kuin ulkopuolisiin; hallitukseen, työntekijöihin, asiakkaisiin eli pelaajajiin ja heidän vanhempiinsa, yhteistyökumppaneihin, jääkiekkoliittoon, viranomaisiin ja muihin joiden kanssa, jotka kuuluvat toimintaympäristöön. Toiminnanjohtaja on tavoitettavissa toimistolta viikolla maantaista perjantaihin. Häneen saa yhteyden sopimalla ajan toimistolle tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.
Puhelin: 0400-595432 ja S-posti:
arto.sirvio@jypjuniorit.fi

Valmennuspäällikkö MIKKO PALSOLA

Valmennuspäällikkö Mikko Palsolan tehtävänä on koko seuran urheilutoiminnan linjaus, pelaajapolun toteutuminen ja kehittäminen seurassa sekä yhteistyöseuroissa ja hoitaa seuran toimiston rutiineita yhdessä toiminnanjohtajan, toisen valmennuspäällikön sekä taitovalmentajan kanssa.. Hän vastaa luistelukoulusta B-junioreihin sekä toimii koulujäiden ja vastuuvalmentajakerhon vetäjänä. Valmennuspäällikön lähin esimies on seuran toiminnanjohtaja. Valmennuspäällikkö toimii seuran taitovalmentajan esimiehenä. Valmennuspäällikkö raportoi seuran hallitukselle ja esimiehelleen valmennuspäällikön toimeen liittyvistä tehtävistä. Valmennuspäällikkö kehittää pelaajatoimintaa sekä valmennustoimintaa yhteistyössä JYP Jyväskylä Oy:n kanssa. Hän vastaa ohjaajien ja valmentajien rekrytoinnista sekä sisäisestä ja ulkoisesta koulutuksesta, ikäkausijoukkueiden harjoitusvuorojen jakamisesta joukkueille ja harjoitusryhmille sekä valmennusmateriaalin tuottamisesta seuralle. Valmennuspäällikkö toimeenpanee liiton koulutus- ja valmennusjärjestelmiä, toimii palauteenantajana valmentajille niin palavereissa, harjoituksissa, kuin otteluissakin sekä toimii urheilutoiminnan yhteyshenkilönä liiton toimistoon ja alueen toimihenkilöihin päin. Valmennuspäällikkö osallistuu SJL:n keskustoimiston, liiton alueiden sekä muiden koulutusorganisaatioiden koulutukseen ja muihin valmennuspäällikön toimeen liittyviin tapahtumiin. Valmennuspäällikkö on seuran toimistolla tavoitettavissa omien aikataulujensa myötä antaessa. Valmennuspäällikön saat parhaiten kiinni "toimistoaikoina", tiedustele asioita sähköpostilla tai puhelimitse.
Puhelin: 050-5237755 ja S-posti: mikko.palsola@jypjuniorit.fi

Valmennuspäällikkö MIKKO VIITANEN, "VEKE"

Valmennuspäällikkö Mikko Viitasen tehtävänä on vastata sekä kehittää harrastekiekon, F-junioreiden ja nuorempien kortteli- ja kiekkokoulutoiminnan sekä tyttökiekon jääurheilu - ja hallinnollisia tehtäviä. Lisäksi Valmennuspäällikkö laatii toimintasuunnitelmat ja budjetit harrastekiekolle, korttelikiekolle, kiekkokoululaisille, tyttökiekkoon sekä kiekkoleireille. Valmennuspäällikön lähin esimies on seuran toiminnanjohtaja. Hän raportoi harrastekiekon, korttelikiekon, kiekkokoulun sekä tyttökiekon kuulumisista ja taloustilaneesta esimiehelleen ja hallitukselle. Valmennuspäällikkö seuraa toiminnan sisältöä, ohjaa, kouluttaa ja rekrytoi yllä mainittujen joukkueiden toimijoita yhdessä toisen valmennuspäällikön ja taitovalmentajan kanssa. Hän kartoittaa ja kehittää seuran ja koulujen välisiä yhteistyömahdollisuuksia. Valmennuspäällikkö on seuran toimistolla tavoitettavissa omien aikataulujensa myötä antaessa. Hän edustaa seuraa tilaisuuksissa, joissa käsitellään tehtävänimikkeen alle kuuluvia asioita. Valmennuspäällikön saat parhaiten kiinni "toimistoaikoina", tiedustele asioita sähköpostilla tai puhelimitse.
Puhelin:0400-475621 ja S-posti: mikko.viitanen@jypjuniorit.fi

Taitovalmentaja ANTTI JÄMSEN

Taitovalmentaja kehittää ja seurata lasten jääkiekon valmennuksen laatua ja pelaajapolkua erityisesti E ja D junioreissa ja hän toimii yhteistyössä seuran valmennuspäällikön ja Jääkiekkoliiton aluevalmentajan kanssa. Seuran Valmennuspäällikkö Mikko Palsola toimii taitovalmentajan lähimpänä esimiehenä. Työpanos jakatuuu niin,että 60% JYP Juniorit ja 40% yhteistyöseurat. Taitovalmentaja raportoi toiminnastaan JYP Junioreiden hallitukselle ja jääkiekkoliitolle. Taitovalmentajan tehtävä on tukea osaamisellaan OTO-valmentajia ja kommunikoida pelaajien sekä heidän vanhempiensa kanssa. Hän järjestää ikäluokkien E ja D valmentajille, sekä vanhemmille taitovalmentajan toimenkuvaan liittyvää koulutusta. Taitovalmentaja osallis valmennuspäälliköiden kanssa yhdessä sopimiin toimintoihin.
Puhelin: 050-5400992 ja S-posti: antti.jamsen@jypjuniorit.fi


Jääkiekkolehtori MIKA LIEVONEN

Jääkiekkolehtorin tehtävä on huolehtia siitä, että Jyvässeudun jääkiekkoilijat pystyvät parhaalla mahdollisella tavalla yhdistämään koulunkäynnin ja tavoitteellisen urheilun. Jääkiekkolehtori on jatkuvassa keskusteluyhteydessä alueen kouluihin niin korkea-asteella, -toisella asteella kuin perusasteellakin. Yhteistyössä koulujen rehtoreiden, opettajien ja OPOjen kanssa pyritään pitämään huoli siitä, että jokaiselle kiekkoilijalle löytyy sellainen opintopolku, että jokainen Jyväskylän kiekkoilija pystyy suorittamaan urheilun ohessa maaliin vähintään toisen asteen tutkinnon (=lukio / ammattiopisto)

Jääkiekkolehtori vastaa toisen asteen aamu-/akatemiaharjoittelusta ja on osallisena yläkoulujen aamuharjoittelussa yhdessä valmennuspäälliköiden kanssa. Iso tavoite on jatkuvasti mahdollistaa ja kehittää jääkiekkoilijoiden yksilöllisiä harjoittelumahdollisuuksia Jyväskylässä yhteistyössä Jyväskylän urheiluakatemian, sen sidosryhmien (mm. KiHu, Jyväskylän yliopisto) ja seurojen kanssa.
puhelin: 040 341 4853 ja s-posti: mika.lievonen@jao.fi


Myyntisihteeri HEIDI JOUTSEN

Myyntisihteeri vastaa tällä hetkellä kotisivujen ja fb sivujen päivityksestä, on tavoitettavissa sähköpostilla toimistoasioihin liittyen ja tekee toimistolla päivittäisiä toimiston arkirutiineja. Hänen esimiehinään toimivat Toiminnanjohtaja ja Valmennuspäälliköt.
S-posti: toimisto@jypjuniorit.fi

   
Lisää uutisia
JYP Juniorit
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat