Apua harrastuksen valintaan

TUNNISTATKO ITSESI/LAPSESI?

 • Olen 2-6-vuotias ja vasta aloittanut luistelun opettelemisen. Luistimilla pysyn pystyssä tukea vastaan, mutta en vielä osaa luistella omatoimisesti tai menen hieman hatarasti eteenpäin. Tykkään toimia ryhmässä ja oppia uusia asioita hymyillen. Minusta olisikin kivaa, jos oppisin talven aikana luistelemaan ja toimimaan paremmin ryhmässä muiden lasten kanssa. Vanhempani ovat sitoutuneet tuomaan minua kerran viikossa harjoittelemaan hyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Vanhempani ovat valmiit auttamaan minua jäällä mm. nostamalla minua ylös jäästä, kun opettelen luistelun alkeita. Vanhempani myös tietävät ettei heidän tarvitse olla luistelun ammattilaisia, sillä jäällä riittää avuliaisuus minun kanssani toimiessa.
  Jos tunnistat itsesi, suosittelemme sinulle seuramme kiekkokoulun aikuinen-lapsi-ryhmää

 • Olen 3-7-vuotias ja olen oppinut jo luistelemaan tai olin edellisenä vuotena kiekkokoulun aikuinen-lapsi ryhmässä. Osaan jo luistella omatoimisesti ja menen mallikkaasti eteenpäin luistimilla ilman aikuisen tukea. En ole vielä innostunut pelkästään mailasta ja kiekosta Tykkään toimia ryhmässä ja oppia uusia asioita hymyille, erityisesti leikkien avulla. Minusta olisikin kivaa, jos oppisin talven aikana luistelemaan mallikkaasti ja toimimaan paremmin ryhmässä muiden lasten kanssa. Vanhempani ovat sitoutuneet tuomaan minua kerran viikossa harjoittelemaan hyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Vanhempani eivät tule enää kanssani jäälle, kuten kiekkokoulun aikuinen-lapsi-ryhmässä, sillä en tarvitse enää heidän apuaan jäällä.
  Jos tunnistat itsesi, suosittelemme sinulle seuramme kiekkokoulun leikkiryhmää
 • Olen 3-8-vuotias ja olen oppinut jo luistelemaan tai olin edellisenä vuotena kiekkokoulun aikuinen-lapsi ryhmässä. Osaan jo luistella omatoimisesti ja menen mallikkaasti eteenpäin luistimilla ilman aikuisen tukea. Tykkään toimia ryhmässä ja oppia uusia asioita hymyillem mm. leikkien avulla. Minusta olisikin kivaa, jos oppisin talven aikana luistelemaan mallikkaasti ja toimimaan paremmin ryhmässä muiden lasten kanssa. Vanhempani ovat sitoutuneet tuomaan minua kerran viikossa harjoittelemaan hyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Vanhempani eivät tule enää kanssani jäälle, kuten kiekkokoulun aikuinen-lapsi-ryhmässä, sillä en tarvitse enää heidän apuaan jäällä.
  Jos tunnistat itsesi, suosittelemme sinulle seuramme kiekkokoulun luisteluryhmää
 • Olen 3-8-vuotias ja olen oppinut jo luistelemaan sujuvasti tai olin edellisenä vuotena kiekkokoulun luisteluryhmässä. Osaankin jo luistella ja käsitellä kiekkoa melko sujuvasti. Tykkään toimia ryhmässä sekä oppia uusia asioita hymyillen. Minusta olisikin kivaa, jos oppisin talven aikana käsittelemään kiekkoa entistä paremmin sekä toimimaan paremmin ryhmässä, nyt kun luistelu sujuu mallikkaasti. Vanhempani ovat sitoutuneet tuomaan minut kerran viikossa harjoittelemaan hyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä.
  Jos tunnistat itsesi, suosittelemme sinulle seuramme kiekkokoulun kiekkoryhmää
 • Olen 5-9-vuotias ja olen oppinut jo luistelemaan sekä käsittelemään sujuvasti kiekkoa tai olin edellisenä vuotena kiekkokoulun kiekkoryhmässä. Voi olla niinkin, että vanhempani tai tuttuni ovat opettaneet minulle kiekkoilun perusteet. Tykkään toimia ryhmässä ja oppia uusia asioita hymyillen. Tykkään myös pelata otteluita vastustajajoukkueita vastaan, tätä kun ei tapahdu kiekkokoulun kiekkoryhmässä. Vanhempani ovat sitoutuneet tuomaan minut noin kolme kertaa viikossa harjoittelemaan tai pelaamaan hyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Olen alustavasti miettinyt, että lähtisin korttelikiekon päätyttyä pelaamaan JYPin E2-joukkueeseen
  Jos tunnistat itsesi, suosittelemme sinulle seuramme korttelikiekkotoimintaa ja sen akatemiaharjoittelua
 • Olen 10-18-vuotias ja tykkään harjoitella sekä pelata muutaman kerran viikossa hyvässä kaveriporukassa. Tykkään seurata jääkiekkoa ja olen kiinnostunut siitä, mutta harrastan aktiivisesti myös muitakin lajeja. En ole välttämättä ennen pelannut jääkiekkoa seurassa, vaan innostunut siitä enemmän ns. vanhemmalla iällä. Jääkiekko on minulle kiva harrastus ja en pelaa sitä liigakaukalot mielessä. Vanhempieni työ tai heidän ajankäyttönsä asettaa myös tietyt rajat omalle harrastamiselleni, koska he eivät voi kuljettaa minua useana päivänä viikossa harjoituksiin ja peleihin. Vanhempieni näkökulmasta laadukas, lapselle mielekäs sekä edullinen harrastus, joka ei vaadi vanhemmilta vahvaa sitoutumista, on yksi harrastuksen valitsemisen peruslähtökohdista.
  Jos tunnistat itsesi, suosittelemme sinulle seuramme harrastekiekkoa.
 • Olen 10-17-vuotias ja tykkään harjoitella sekä panostaa jääkiekkoon ns. ykköslajina, joten yli neljästi viikossa tapahtuva harjoittelu ei ole minulle ongelma vaan mukava haaste. Pelaan jääkiekkoa, koska se on hauska ja kiva laji. Olen ajatellut, että haluan katsoa, kuinka pitkälle rahkeeni riittävät tässä lajissa laiminlyömättä koulunkäyntiä ja kavereitani. Vanhempani tiedostavat, että lajin harrastaminen vaatii myös heiltä venymistä, koska mm. talkoovuorot vaativat myös vanhempien sitoutumisen. Vanhempieni näkökulmasta laadukas ja tavoitteellinen harrastus hyvässä kasvatuksellisessa ja kilpailullisessa ilmapiirissä on harrastuksen valitsemisen peruslähtökohta.
  Jos tunnistat itsesi, suosittelemme sinulle seuramme ikäkausitoimintaa ja tytöille tyttökiekkotoimintaa.

   
Lisää uutisia
JYP Juniorit
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat