JYP E2 kauden 2018-2019 kynnyksellä
19.8.2018 20:12 Uutiset / JYP E2 08

JYP E2 kauden 2018-2019 kynnyksellä

Tästä se viimein alkaa, ensimmäinen kausi Jypin ikäkausijoukkueessa. Poikien ensimmäiset vuosiluokat jääkiekon saralla saatiin onnistuneesti päätökseen viime keväänä ja Hippoliiga on nyt syksyllä 2018 kaukainen muisto. Kiitämme parin viime vuoden aikaista vastuuvalmentajaa Timo Vertalaa perustan rakentamisesta poikien jääkiekkoharrastuksen alkutaipaleella.

Elokuun alussa uusi kausi alkoi virallisesti ja pääsimme jäälle heti elokuun alusta alkaen 3krt. viikossa. Joukkueen uusien valmentajien Mikko Viitasen ja Tuomas Blomqvistin johdolla treeneissä näkyi heti alusta lähtien tekemisen meininki. Elokuun puolessa välissä oli vuorossa ensimmäiset treenipelit ja avaustapahtuma Peurungassa. Kiitokset Blues jr 08 LV -porukkalle hyvistä peleistä! Pelien ja ruokailun jälkeen pojilla oli vuorossa ryhmäytymistä erilaisten toimintapisteiden muodossa. Kuten kuvistakin näkyy, hauskaa näytti pojilla olevan. Vanhemmille oli samaan aikaan järjestetty luento/keskustelutilaisuus Petri Ruotsalaisen johdolla. Aihe oli hyvinkin ajankohtainen: lasten tavoitteiden muodostuminen ja niiden tukeminen.

Viikko avaustapahtuman jälkeen joukkueella oli vuorossa pelitapahtuma Jyväskylän alueen 07 -joukkueita vastaan. Kohtasimme Jykin, Diskoksen ja Jypin peliryhmiä kahden päivän aikana, haastaen monet peliryhmistä hyvinkin tasaisesti. Poikien vahva luistelu tuli varmasti yllätyksenä monelle joukkueelle.

Nyt tätä kirjoittaessa joukkue on suuntamassa Turkuun KISURIT CUP -kutsuturnaukseen 24.-26.8. viikonlopuksi. Turnauksessa pelaamme kahdella peliryhmällä ja tuloksia voit seurata alta löytyvän linkin takaa:

http://www.gameresultsonline.com/kisureidensyystur...

   
Lisää uutisia
JYP E2 08
Kategoriat