Taitokerho F-D-juniorit
22.7.2018 15:27 Uutiset / Taitokerho F-D-juniorit

Taitokerho

JYP Junioreiden Taitokerho

JYP Juniorit järjestää kaudella 2018-2019 Buugin LähiTapiola areenalla Taitokerhon tiistai iltapäivisin. Taitokerhoon voivat osallistua F-D ikäiset pelaajat. Taitokerho on avoin kaikkien Jyvässeudun seurojen pelaajille.

Taitokerhon harjoittelun painopisteenä on pelaajien lajitaitojen sekä omatoimisen harjoittelun kehittäminen harjoituksissa käytettävien harjoittelumallien avulla. Pelaajat tullaan jakamaan harjoituksissa iän ja taitotason mukaisiin ryhmiin. Taitokerhoon osallistuminen on helppo tapa lisätä lapsen päivittäisen liikunnan määrää ja mahdollistaa aikaisen harjoitusajan myötä myös lapsen osallistumisen illan joukkueharjoitteluun.

Taitokerhossa on viikoittain vaihtuvat lajitaitoteemat – Luistelutekniikka, laukaus ja maalinteko, sekä kiekonkäsittely ja syöttäminen

Taitokerhon harjoituksissa pitää pelaajalla vähintään olla yllään ristikollinen kypärä, kaulasuoja, pelihanskat, maila ja luistimet. Harjoituksiin voi osallistua myös täydellä jääkiekkovarustuksella.

Taitokerhon vastuuvalmentajina toimivat JYP Junioreiden valmennuspäälliköt Mikko Palsola ja Mikko Viitanen sekä seuran taitovalmentaja Jarmo Sainio.

Taitokerhon toimintamaksu on 120€.

Taitokerhon toimintamaksun sisältö:

  • 1 ohjattu jääharjoitusta viikossa
  • n. 40 ohjattua jääharjoitusta kauden aikana (7.8-30.4.)

Taitokerhon harjoitukset LähiTapiola areenalla kaukalo 1:ssä ovat tiistaisin klo.15.00-16.10.

Taitokerhon ensimmäiset harjoitukset ovat tiistaina 7.8. klo.15.00-16.10.

Toimintaan otetaan mukaan enintään 50 pelaajaa.

Ilmoittautuminen Taitokerhoon


   
Lisää uutisia
Taitokerho F-D-juniorit
«  Syyskuu   »
Kategoriat