JYP Junioreille uusi urheilujohtaja
9.5.2019 14:32 Uutiset / Pääsivusto

Teemu Riikonen JYP Juniorit ry:n urheilujohtaksi

TIEDOTE – JYP Juniorit ry

JYP Junioreille uusi urheilujohtaja

JYP Juniorit ry on palkannut Teemu Riikosen seuran uudeksi urheilujohtajaksi. Urheilujohtaja on päävastuullinen koko seuran urheilu- ja valmennustoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä.

Hän siirtyy uuteen työhön KJT Hockey ry:n valmennuspäällikön tehtävästä. Työn aloitusaika on 1.8.2019.

Teemu Riikonen

  • 33 vuotta, syntynyt Lieksassa
  • Koulutustaustana 4 eri liikunta- ja valmennusalan tutkintoa
    • Korkeimpana Liikunnan johtaminen ja kehittäminen / Master of Sports (YAMK Haaga-Helia)
  • Toiminut seuratyössä päätoimisesti kaikissa junioripelaajapolun vaiheissa (lasten ja nuorten kiekko)
  • Kahdeksan vuoden kokemus SM-Liigan linjatuomarina

Riikonen kommentoi alkavaa työtään:

”JYP Junioreiden arvot yhteisöllisyys, kasvatuksellisuus, urheilullisuus ja pelaajalähtöisyys puhuttelevat minua luonnostaan, joten koen olevani sen myötä oikeassa paikassa niiden kulkiessa arvomaailmani kanssa käsikädessä. JYP ja Jyväskylä on myös potentiaalinen liikunta- ja urheiluympäristö, jossa mahdollisuuksia kehittymiseen varmasti vielä riittää. Otan tämän haasteen todella motivoituneena vastaan ja on mahtavaa päästä osaksi erittäin ammattimaista työtiimiä. JYP Juniorit on perinteikäs ja laadukas junioriseura, josta osoituksena mm. menneen kauden seurapalkinnot. Odotan innolla JYP -ihmisten kohtaamista ja uuden työn aloittamista.”

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Teemun tiimiimme rakentamaan voimakkaasti kehittyvää JYP -yhteisöä. Toimintaamme hyppää avoin, positiivinen ja innovatiivinen persoona. Kokonaisvaltaisen osaamisensa myötä hänellä on erinomaiset valmiudet johtaa yhteistyötä seura- ja urheilutoiminnassa nykyisten JYP -toimijoidemme sekä muiden yhteistyötahojemme kanssa.”, kommentoi JYP Juniorit ry toiminnanjohtaja Lauri Karhunen.

”Teemun tulo vahvistaa entisestään seuraamme ja luo erinomaiset lähtökohdat toimintamme monipuoliseen kehittämiseen. Odotamme innolla yhteistyön alkamista ja toivotamme Teemun lämpimästi tervetulleeksi osaksi JYP Juniorit organisaatiota ja yhteisöämme”, kertoo hallituksen puheenjohtaja Petri Puikkonen.

Palkkauksen myötä JYP Juniorit ry organisoi henkilöstön työtehtäviä urheilutoimessa uudelleen 1.8.2019 alkaen. Työroolien organisoinnista ja vastuista tiedotetaan lisää JYP Juniorit seuraseminaarissa 18.5.2019.


Lisätietoja:

Lauri Karhunen

Toiminnanjohtaja, JYP juniorit ry

050-5477773

lauri.karhunen@jypjuniorit.fi

   
Lisää uutisia
JYP Naiset
«  Heinäkuu   »
Kategoriat