JYP juniorit organisoi tyttöjen jääkiekkotoimintaa uudelleen
30.5.2019 14:15 Uutiset / Pääsivusto

JYP Juniorit organisoi tyttöjen jääkiekkotoimintaa uudelleen

JYP juniorit organisoi tyttöjen jääkiekkotoimintaa uudelleen

Päättyneellä kaudella JYP juniorit on järjestänyt tyttöjen jääkiekkotoimintaa, jossa harjoittelu ja pelaaminen on toteutunut omina tyttöjoukkueina. Viime vuonna JYP junioreissa sarjoihin osallistui Naisten joukkueen lisäksi, B-tytöt, D-tytöt ja G-E tytöt. JYP juniorijoukkueissa poikien kanssa on myös pelannut ja harjoitellut tyttöjä.

JYP juniorit tarjoaa kaudella 2019-2020 joukkuetoimintaa, joka on edelleen avoinna niin pojille, kuin tytöille. JYP Naisia lukuun ottamatta erikseen harjoittelevia tyttöjoukkueita ei perusteta vähäisen harrastajamäärän vuoksi. Toiminnassa jo mukana oleville ja jääkiekon aloittamisesta kiinnostuneille tytöillä on edelleen mahdollisuus harrastaa JYP junioreissa tai toisessa lähiseurassa.

JYP Juniorit ry haluaa jatkossa kehittää edelleen tyttöjen jääkiekkoa niin seuran sisällä kuin alueellisesti. Tärkeimpinä tavoitteina ovat tyttöjääkiekkoilijoiden harrastajamäärien lisääminen sekä turvata seurayhteistyöllä Jyvässeudun seuroissa harrastavien tyttöjen yhteiset peli- ja harjoitustapahtumat seuroissa tapahtuvan oman toiminnan lisäksi.


Lisätietoja:

Lauri Karhunen, toiminnanjohtaja JYP Juniorit ry P.050-5477773, lauri.karhunen@jypjuniorit.fi

tai

Minna Maunonen, toimistosihteeri JYP Juniorit ry P: 040 743 4507, minna.maunonen@jypjuniorit.fi

   
Lisää uutisia
Easy Play Palokka
«  Heinäkuu   »
Kategoriat