JYP Juniorit ry:n uusi toiminnanjohtaja valittu
3.4.2018 13:31 Uutiset / Pääsivusto

JYP Juniorit ry:n uusi toiminnanjohtaja Lauri Karhunen

JYP Juniorit ry:n uusi toiminnanjohtaja on valittu

JYP Juniori ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Lauri Karhunen. Lauri siirtyy tehtävään Helsingin Jokerit ry:n taitovalmentajan tehtävästä ja aloittaa JYP Junioreiden toiminnanjohtajana 1.6.2018.

Lauri Karhunen kommentoi valintaa ja uutta tehtäväänsä:

”Olen innoissani mahdollisuudesta minkä JYP juniorit kaikessa suhteessa tarjoaa. Itsensä kehittäminen arvona on henkilökohtaisesti merkityksellinen niin ammatillisesti kuin elämässä yleensä. Vaikka seuratoiminta junioreissa nojautuu vahvasti vapaaehtoisuuteen, niin uuden oppimisen halun mentaliteetillä pusken eteenpäin myös kanssatoimijoita, sillä toivommehan tätä myös seuran lapsilta ja nuorilta. Lätkäpelissä kuten seuratoiminnassa pätee samat sävelet. Jokaisen yksilön oma oikeanlainen panos omassa roolissaan johtaa aina myös yhteiseen hyvään. Pienistä puroista kasvaa parhaimmillaan iso joki.

Toimintaympäristönä JYP juniorit yhteistyöseuroineen ja -kumppaneineen tarjoaa motivoivan temmellyskentän. Jyväskylä itsessään on jatkuvasti kehittyvä liikuntakaupunki, jossa monipuolista osaamista on paljon. JYP -yhteisö on erityisesti Keski-Suomen osalta tärkeä liikuntakasvatusvastuullinen, mutta myös merkittävä tekijä koko Suomi-Kiekolle. Yhteistyö lajin sisällä ja yli lajirajojen on yksi koko suomalaisen liikunnan ja urheilun tärkeimpiä kehitysprosesseja. Näissä talkoissa haluaisin nähdä JYP juniorit omassa vaikutuspiirissään entistäkin vahvempana toimijana.” Lauri Karhunen.

JYP Juniorit ry:n hallituksen puheenjohtaja Mika Suoja uuden toiminnanjohtajan valinnasta:

"Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että saimme Laurin JYP Junioreihin jatkamaan Artsin menestyksekästä tekemistä. Artsi rakensi seuraan paljon uutta systematiikkaa tekemiseen ja loi hyvän pohjan Laurille, jonka kokemus, into, ideat ja energia tulee varmasti näkymään JYP Junioreiden kaikessa toiminnassa niin seuran sisällä kuin myös sidosryhmien suuntaan. Haluamme toivottaa Artsille parhainta menestystä uusiin haasteisiin ja samalla toivottaa Laurin lämpimästi tervetulleeksi seuraamme." Mika Suoja, JYP Juniorit ry puheenjohtaja.


Lisätiedot:

Mika Suoja

Puheenjohtaja

JYP Juniorit ry

P. 040 593 9327

mika.suoja@jypjuniorit.fi


   
Lisää uutisia
JYP Juniorit
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat