JYP Junioreiden yhteistyöseuraverkosto laajenee
21.6.2018 15:41 Uutiset / Pääsivusto

JYP Junioreiden yhteistyöseuraverkosto laajenee

JYP Junioreiden yhteistyöseuraverkosto laajenee

JYP Juniorit ry., Diskos Jyväskylä ry. ja Jyvässeudun Kiekko ry. ovat sopineet seurojen välisen yhteistyön jatkumisesta seuraaville kolmelle kaudelle. Lisäksi uusina yhteistyöseuroina Jyvässeudun sateenvarjon piiriin liittyvät Keupa Hockey Team ry., Team LKP ry. sekä Voimistelu- ja urheiluseura Urho ry.

Seurojen yhteisenä tavoitteena on kehittää kaikkien seura- ja urheilutoimintaa yhteisresurssein panostaen erityisesti lasten vaiheen liikuntaan ja urheiluun.

Avainteemoja seurojen väliselle yhteistyölle ovat luottamus, vastuullisuus ja avoimuus.

Luottamusta vahvistetaan yhdessä tekemisen ja jaettujen kokemusten kautta
– jatkuvaa yhteistyötä luodaan kaikkien sidosryhmien (hallitus ja seurahenkilöstö, valmentajat, toimihenkilöt, pelaajat ja perheet) tarpeisiin.
Vastuullisuudella peräänkuulutetaan lasten ja nuorten liikuntatoiminnan kestävää kehitystä – harrastaminen on mahdollista ja laadukasta lähellä omaa kotia mahdollisimman pitkään.

Avoimuus heijastelee positiivisena kehonkielenä
– haluna olla aidosti avuksi myös naapurille.

Yhteistyön merkittävin palanen on yhteinen taitovalmentajaresurssi, joka toimii lasten kiekon kehittäjänä kaikissa seuroissa. Taitovalmentajahanke on Suomen Jääkiekkoliiton rahoittama hanke, johon lisänä seurat yhteistyössä kattavat oman osansa.

”Tällä hetkellä lajimme sisällä tapahtuu hyvää organisoitumista yhteistyöhön ihan valtakunnallisestikin. Se luo uusia mahdollisuuksia kehittää ja monipuolistaa toimintaa. Toivottavasti tulevaisuudessa yhteistoiminta toimintaympäristössämme jatkaa kasvuaan ja saisimme Jyvässeudulta esimerkiksi aloittavien ikäryhmien koulutustoimintaamme myös muita lajeja keskustelemaan lasten liikunnasta ja valmentamisesta sekä luomaan yhteistyötä lasten arjen helpottamiseksi eri lajien välillä.”

Toiminnanjohtaja Lauri Karhunen kommentoi


   
Lisää uutisia
JYP Juniorit
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Kategoriat