Kymmenen pelaajaa JYP Junioreista valittu Pohjola-leirille
30.1.2019 12:21 Uutiset / Pääsivusto

Pohjola-leirille valittu JYP:stä kymmenen pelaajaa.

Pohjola-leirille valittu maanparhaat 2004 ikäluokan pelaajat. Vuoden 2019 Pohjola-leirille on kutsuttu 102 pelaajaa – 12 maalivahtia, 36 puolustajaa ja 54 hyökkääjää. Pohjola-leiri järjestetään Vierumäellä 27.2.-3.3.2019.

JYP:stä Pohjola-leirille on valittu kymmenen pelaajaa. Valittujen pelaajien suuri määrä on JYP:n ja yhteistyöseurojen alueen yhteinen ilo pelaajien kiekkotaipaleen alkulähteiden ollessa laajalla alueen kiekkoyhteisössä.


”-04 ikäluokassa on tehty alueellisesti erinomaista työtä. Kun katsotaan pelkän Pohjola-leirille päässeiden pelaajien lukumäärän taakse, on huomionarvoista se, että monen nyt Leijonatiellä jatkavan yksilön pelaajapolku on kulkenut yhden tai jopa useamman yhteistyöseuran kautta. Pelaajilla on ollut mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa mahdollisimman pitkään omalla lähihallilla tai -kaukalolla ja jossain vaiheessa pojat perheidensä tuella ovat päättäneet pyrkiä kilpapolulle JYPin paitaan. Nämä julkistetut valinnat ja pelaajien taustatarinat ovat hyviä esimerkkejä siitä, mihin yhteistyöseura-ajattelulla pyritään. On syytä jakaa kiitokset kaikille pelaajia auttaneille ja tukeneille seuratoimijoille ympäri Keski-Suomen!

Seuraava haaste seurayhteisössä on saada ikäluokkien välinen vaihtelu niin yhteistyön kuin pelaaja- ja joukkuemäärien osalta pienemmäksi – siihen tarvitaan kaikkien alueen seurojen ja jääkiekkotoimijoiden panosta!” , kommentoi Jääkiekkoliiton Keskimaan aluevalmentaja Ville Koho.


JYP:stä valitut pelaajat:

Maalivahdit (2):

Andersson Valtteri, JYP Jyväskylä

Leinonen Topias, JYP Jyväskylä


Puolustajat (3):

Minkkinen Niko, JYP Jyväskylä

Vuontisvaara Ossi-Veikka, JYP Jyväskylä

Zad Taha, JYP Jyväskylä


Hyökkääjät (5):

Kemell Joakim, JYP Jyväskylä

Krook Aapo, JYP Jyväskylä

Lassila Jere, JYP Jyväskylä

Maurola Valtteri, JYP Jyväskylä

Pakka Nico, JYP Jyväskylä


”Haluan antaa kiitoksen koko Jyvässeudun pelaajapolulle ja seuroille, ketkä siihen kuuluvat. Kyseiset seurat ovat tehneet hyvää työtä pelaajien eteen ja tässä on lopputulos. Toivottavasti tämä trendi jatkuu myös tulevaisuudessa.” sanoo JYP Junioreiden valmennuspäällikkö Mikko Palsola


Linkki Jääkiekkoliiton sivuille, josta koko lista Pohjola-leirille valituista   
Lisää uutisia
JYP Juniorit
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Palautteet
Kategoriat