JYP Juniorit ry – TIEDOTE 2.12.2020
2.12.2020 13:38 Uutiset / Pääsivusto

Koronavirustilanne keskeyttää syyskauden osalta kaiken sarja- ja pelitoiminnan 31.12.2020 asti – päätös astuu voimaan välittömästi.

Suomen Jääkiekkoliitto tiedotti 1.12.2020 sarjatoiminnan keskeyttämisestä loppuvuodeksi: http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/sarjatoiminta/item/5565-jaakiekkoliiton-alaisten-sarjojen-syyskausi-keskeytetaan-2-12-alkaen

Jyväskylän kaupunki päivitti tiedot 2.12.2020 harrastustoimintaa koskeviin suosituksiin: https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/korona

JYP Juniorit ry toimii lajiliiton tekemien päätösten ja alueviranomaisten sekä kaupungin voimassaolevien suositusten pohjalta seuraavasti:

  • Seuran alaisten joukkueiden kaikki pelitoiminta (mukaan lukien harjoituspelit, pelitällit, turnaukset ja Hippoliiga) on peruttu 31.12.2020 asti. Joukkueita lisäksi velvoitetaan olemaan osallistumatta myös kaikkeen seuran ulkopuoliseen peli- ja turnaustoimintaan.
  • Harjoittelun osalta kaikkien joukkueiden ja harrastusryhmien toiminta edelleen jatkuu tarkasti seuran voimassaolevia korona-ajan toimintaohjeita noudattaen: https://www.jypjuniorit.fi/uutiset/42628/korona-ajan-toimintaohjeiden-paivitys-9-10-2020
  • Seuran järjestämät erikoisjäät (viitaniemen luistelujäät, taitokerho/iltapäiväjäät, maalivahtijäät sekä aamujäät) jatkavat myös toimintaansa käytössä olevin turvallisuusohjein.

JYP Juniorit ry seuraa ja noudattaa toiminnassaan alueviranomaisten, kaupungin ja Jääkiekkoliiton ohjeita ja suosituksia. Seuramme toimintaa koskevia ohjeistuksia päivitetään aina tarpeen vaatiessa ja tilanteen muuttuessa.


   
Lisää uutisia
JYP Juniorit
«  Tammikuu   »
Kategoriat