JYP Juniorit ry:n uusi taitovalmentaja on Jukka Eerola
19.3.2021 10:04 Uutiset / Pääsivusto

Jukka Eerola vahvistamaan Jyvässeudun lapsuusvaiheen jääkiekkotoimintaa

JYP Juniorit ry on nimennyt uudeksi taitovalmentajaksi Jukka Eerolan, 35. Hän omaa yli kymmenen vuoden juniorivalmennuskokemuksen JYP Junioreista ja yhteistyöseura Team LKP:sta (Laukaa). Lisäksi hänellä kokemusta myös seuratoiminnan luottamustehtävistä. Viimeiset kolme vuotta Jukka on toiminut palkkatyössään Jyväskylän Ammattikorkeakoulun lehtorina.

”Haluan kiittää niin JYP Juniorit ry:tä, kuin Suomen Jääkiekkoliittoa saamastani luottamuksesta sekä Jyväskylän Ammattikorkeakoulua mahdollisuudesta tarttua tähän tilaisuuteen. Jyvässeudun alueella on tehty jo pitkään erinomaista työtä lasten vaiheen jääkiekon parissa ja on erittäin hienoa päästä mukaan tällaiseen yhteisöön. Taitovalmentajuuden kautta haluan auttaa ja tukea Jyvässeudun seuroissa ja joukkueissa työskenteleviä toimijoita heidän päivittäisessä työssään sekä kehittää alueen seurayhteistyötä yhä paremmaksi. Uskon, että yhdessä pystymme rakentamaan Jyvässeudusta Suomen parhaan kasvualustan lapsille ja nuorille jääkiekon parissa.”, Jukka Eerola kommentoi

Taitovalmentajan avoimeen työtehtävään saapui määräaikaan mennessä yhteensä 20 työhakemusta, joiden pohjalta haastateltiin neljä henkilöä. Palkatun taitovalmentajan työtehtävät kohdentuvat Jääkiekkoliiton taitovalmentajatuen painopistemääritelmän mukaisesti kiekkokoulu - U12 ikävaiheisiin, päätehtävänä tukea ja kouluttaa valmentajia / ohjaajia sekä kehittää heidän kanssaan yhteistyötä lasten ja vanhempien suuntaan. Taitovalmentaja tukee työssään myös koko JYP -sateenvarjon ja yhteistyöseurojen lasten vaiheen urheilutoiminnan vahvistamista.

”Olemme erittäin tyytyväisiä ja iloisia, että saimme Jukan mukaan kehittämään Jyvässeudun lapsuusvaiheen jääkiekkoa. Jukka on hakemamme huipputyyppi, jolla on pitkän valmennuskokemuksensa lisäksi pedagoginen osaaminen sekä myös ymmärrys työnsä puolesta verkostojohtamisesta, mitä taitovalmentajuus työn laaja-alaisen toimintaympäristön vuoksi vaatii. Toivotamme Jukan lämpimästi tervetulleeksi JYP Junioreihin!”, kommentoi JYP Junioreiden toiminnanjohtaja Lauri Karhunen

Jukka Eerola aloittaa työnsä taitovalmentajana 1.5.2021. Työsuhde on kolmevuotinen jatkuen kevääseen 2024 asti. Työn määräaikaisuus perustuu seuralle osoitettuun SJL taitovalmennuksen tukirahaan.

-----------------------------------------------------------------------------------

JYP Juniorit ry on noin 600 harrastajan jyväskyläläinen juniorijääkiekkoseura. Meidät tunnetaan mm. laadukkaasta valmennus- ja kasvatustyöstä yhteensä yli 100 ohjaajan ja valmentajan voimin. Seurallamme on pitkät perinteet ja olemme olleet palkittuna toiminnastamme useampana vuotena niin alueellisesti, kuin valtakunnallisesti. Junioritoimintaamme ohjaavat arvot ovat yhteisöllisyys, kasvatuksellisuus, urheilullisuus ja pelaajalähtöisyys.

Seura on määrittänyt toimintastrategian vuosille 2020-2025 ja visiona on olla laadukkain jääkiekon junioriseura Suomessa.

Seuran arvot: https://www.jypjuniorit.fi/seura/41522/arvot
Strategia 2020-2025:
https://www.jypjuniorit.fi/seura/42909/strategia-2...
JYP -sateenvarjo ja Jyvässeudun seurayhteistyö:
https://www.jypjuniorit.fi/yhteistyo/36174/jyvasse...


   
Lisää uutisia
JYP Juniorit
«  Huhtikuu   »
Kategoriat