Yhteistyökumppanit


Intersport Tourulan pinta-ala on yli 1500 m2 ja tarjoaa vaativallekin kuluttajalle erittäin laajan ja monipuolisen tuotevalikoiman urheiluun ja vapaa-aikaan suunniteltuja laadukkaita tuotteita. Intersport Tourulasta kuluttajat löytävät myös huolto- ja korjauspalvelut eri urheiluvälineille sekä saavat neuvoja ammattitaitoisilta myyjiltä oikean tuotteen valinnassa ja sen huoltamisessa.

Kotisivut: Intersport Tourula

Intersport Tourula on seuramme pääyhteistyökumppani


Kuvahaun tulos haulle keskimaa logo

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 113 000. Keskimaa työllistää lähes 2000 keskisuomalaista.

Kotisivut: S-kanava

Facebook: www.facebook.com/keskimaaosk

Twitter: https://twitter.com/keskimaaTervetuloa Keski-Suomen Osuuspankkiin! Meiltä saat kaikki saman katon alta: pankkipalvelut, vakuutuspalvelut sekä kiinteistönvälityksen.Pääkonttorin osoite: Kauppakatu 22.
Sähköposti: keski-suomen@op.fi
Facebook: www.facebook.com/keskisuomenop
Nettisivut: www.op.fi/keski-suomi

Olemme asiakkaidemme omistama, paikallinen osuuskuntamuotoinen pankki. Perustehtävämme on edistää asiakasomistajien ja asiakkaiden taloudellista menestystä ja tukea maakunnan kestävää hyvinvointia. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

Toimipisteemme Jyväskylässä; Pääkonttori Kauppakatu 22, Keljo, Palokka, Seppälä ja Vaajakoski sekä muualla Keski-Suomen alueella; Hankasalmi, Joutsa, Karstula, Laukaa, Saarijärvi, Viitasaari ja Äänekoski. Ammattilaiset palveluksessasi. Tervetuloa!

Keski-Suomen Osuuspankki on Hippoliigan pääyhteistyökumppaniTerveystalo Jyväskylä on Väinönkatu 9:ssä vuoden jokaisena päivänä avoinna oleva täyden palvelun lääkärikeskus. Terveystalo tarjoaa laajat mm. lääkäri-, hammaslääkäri- ja diagnostiikkapalvelut, fysioterapiapalvelut, tapaturmapäivystyksen sekä sairaalapalvelut. Pelaajat ja pelaajien perheet ovat lämpimästi tervetulleita Terveystaloon.

https://www.terveystalo.comPalvelemme alueella seuraavilla paikkakunnilla: Hankasalmi , Jyväskylä (Asemakatu, Keljo, Palokka, Seppälä), Jämsä, Karstula, Kangasniemi, Keuruu, Kuhmoinen, Laukaa, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Uurainen, Viitasaari ja Äänekoski. Olemme asiakkaidemme luotettu neuvonantaja. Turvaamme elämän käänteet asiantuntemuksella ja aidosti välittäen, sillä tiedämme, mihin kannattaa varautua ja mihin ei. Asiakkaidemme omistama LähiTapiola Keski-Suomi palvelee henkilökohtaisesti ja paikallisesti yli 130 ammattilaisen voimin 17 toimistolla ympäri maakunnan. Tule käymään! Myös monipuoliset puhelin- ja verkkopalvelumme ovat käytössäsi.
Tarkista konttoreiden yhteystiedot: www.lahitapiola.fi/henkilo/asiakaspalvelu/y..

LähiTapiola Keski-Suomi
Osoite: Asemakatu 4, 40100 Jyväskylä
Kotisivut: www.lahitapiola.fi
Sähköposti: keski-suomi@lahitapiola.fi
Facebook: www.facebook.com/LahiTapiolaKBauer Hockey on maailman johtava jääkiekkovarustevalmistaja, jonka valikoimassa on kaikki jääkiekossa tarvittavat varusteet.

Supreme, Vapor ja Nexus tuoteperheistä löytyvät juuri sopivat ja oikein istuvat varusteet jokaiselle pelaajalle.
Bauer ja JYP ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo vuosien ajan.
Bauerin varusteisiin luottavat lukuisat NHL-pelaajat, kuten Patrick Kane, Alexander Ovechkin, Jonathan Toews, Patrik Laine ja Alexander Barkov.

Yhteystiedot:
Pakkalankuja
01510 Vantaa
09-562 2010
www.bauer.comWorkPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut henkilöstöpalvelualan yritys.

Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla.

www.workpower.fiTaikuri Ravintolat OY

Street Foodia suurella sydämellä
Ravintola Taikuri tarjoaa tuoreista raaka-aineista tehtyjä maukkaita annoksia.
Tuotteissamme käytetään aina mahdollisuuksien mukaan lähiruoka tuotteita.

Ekologisuus ja raaka-aineiden puhtaus ovat meille tärkeää ja siksi kokkimme käsin valikoivat parhaat ja tuoreimmat raaka-aineet.

Street Food Bar Taikuri sijaitsee asema-aukion reunalla, Foorumia vastapäätä, asemakatu 3, 40100 Jyväskylä
Street Food Bar Taikuri, Seppä, sijaitsee kauppakeskus Sepässä, ahjokatu 5, 40320 Jyväskylä
Tarkemmat aukioloaikamme ja yhteistietomme löydät osoitteesta www.ravintolataikuri.fi sekäwww.facebook.com/ravintolataikuri?_rdr
Ravintola MIca’s Ravintola Mica´s tarjoaa monipuolisen lounaskokonaisuuden. Kotiruokaa saa Micasissa pienellä twistillä höystettynä. Ruokalistaa väritetään etnisellä otteella viikoittain. Tiloistamme löytyy myös kabinetti n. 25 henkilölle sekä tyylikäs saunaosasto.
Ravintolasali toimii myös juhlatilana yritys- ja yksityiskäytössä www.ravintolamicas.fiLuotettavuudestaan, monipuolisuudestaan, kestävyydestään ja pohjoismaisista juuristaan tunnetut Valtran traktorit erottuvat kilpailijoistaan, koska ne suunnitellaan jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaisiksi sekä valmistetaan kestämään vaativimpiakin sääoloja ja toimimaan tehokkaasti ankarissa työolosuhteissa. Valtra on luotettava yhteistyökumppani, jonka laadukkaat tuotteet, innovatiivinen teknologia sekä toimivat huolto- ja tukipalvelut takaavat erinomaisen asiakastyytyväisyyden.

Yhteystiedot:AGCO Suomi Oy, PL 200, 44200 SUOLAHTI Puh: 020 455 01Sähköposti: evaltra@valtra.com
www.agcosuomi.fi/sampo-rosenlew/
www.agcosuomi.fi


Kuvahaun tulos haulle a4 tulosta

Palvelukeskus
Osoite: Vapaaherrantie 2, 40100 Jyväskylä
Puh. 020 775 6710
info@a4tulosta.fi

A4 Tulosta Oy toteuttaa kaikille asiakkaille tulostamisen uutta sukupolvea. Toiminnan peruspilareita on auttaa asiakasta asiakkaan luona enemmän kuin mihin on koskaan totuttu. Uudistuneet sähköiset palvelutuotteet, koko laitteistoportfolio ja oma palvelukeskustoiminta antavat asiakkaillemme varman pohjan siirtyä koko tulostamisen saralla uudelle sukupolvelleSKF Muurame, voitelujärjestelmätSKF on ollut yksi maailman johtavista teknologiatoimittajista vuodesta 1907 alkaen. Perusvahvuuksiimme kuuluu kyky kehittää jatkuvasti uutta teknologiaa ja luoda sen avulla tuotteita, jotka antavat asiakkaillemme kilpailuetua. Teemme tämän yhdistämällä käytännön kokemuksemme yli 40 teollisuuden toimialalta eri päätoimialojemme asiantuntemukseen: laakerit ja laakerijärjestelmät, tiivisteet, mekatroniikka, palvelut ja voitelujärjestelmät. Menestyksemme perustana ovat osaamisemme, henkilöstömme ja sitoutumisemme SKF Care -periaatteisiin.

Osoite: PL 80 / Teollisuustie 6, 40951 Muurame
Puhelin: +358 20 74 00 800, Faksi: +358 20 74 00 899Asianajotoimisto Fenno on kokenut ja nuorekas, uudelta pohjalta rakennettu asianajotoimisto. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä valtakunnallisesti yli 20 juridiikan ammattilaisen voimin, joista seitsemän työskentelee Keski-Suomen päätoimipaikassamme Jyväskylässä ja sivupisteessä Keuruulla. Muut toimipaikkamme ovat Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä, Järvenpäässä ja Salossa. Mikäli lakiasiat askarruttavat, ota rohkeasti yhteyttä. Meidän kanssa on helppo asioida!

Asianajotoimisto Fenno Oy Jyväskylässä:
Osoite: Kilpisenkatu 12 B 30, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 010 504 9000, Sähköposti: office@fennolaw.fi
Kotisivu: www.fennolaw.fiK2 Turvapalveluiden palvelukonsepti yhdistää modernin turvallisuustekniikan ja kiinteistöautomaation informaation 24/7 toimivaan palvelukeskukseen. Keskitetyllä ja reaaliaikaisella tiedonhallinnalla varmistetaan nopea päätöksenteko ja kiinteistön tehokas toiminta.

www.k2turvapalvelut.fiwww.sokoshotels.fi/fi/jyvaskylawww.klub1.fi


www.autokoulumenox.fi/www.laajis.fi   
Lisää uutisia
JYP Juniorit
«  Huhtikuu   »
Kategoriat